• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Болото в чисте озеро

    Опубликовано: 2014-12-01 08:17:49

    Майдан очистив країну. Атмосфера на всіх Майданах країни була світлою і прозорою. Народ вичистив свою криницю свідомості і перетворив країну в чисте, як сльоза Майдану, озеро. Внутрішній ворог впав в сплячку страху і не заважав очищенню країни. Країна після Майдану як після глибокої сповіді стала іншою і єдиною від Заходу до Сходу.

    Те, що сповідувала Галичина в першій половині 20 століття прийшло в 21 століття на Схід і Південь країни.

    Коли вояки УПА помирали з розірваними грудьми звідки не чути, а видно було останній стукіт серця із словами «Слава Україні» стали зрозумілі по всій Україні. По всій Україні замайоріли синьо-жовті прапори, що було нездійсненною мрією для вояків і борців найближчого нам 20 століття. Духовні кордони України перемістились з Західної України до Херсона, Миколаєва, Дніпропетровська, Чернігова і Полтави. Україна стала Україною від Заходу і до Сходу. Україна стала єдиною країною, країну об’єднала велика біда і велика боротьба не на життя, а на смерть. Народ відчув єдиний дух, єдиний порив і єдиний міцний кулак, який здатний перемогти будь-якого ворога. І ось шляху в цього прекрасного променю, який освітив кінець тунелю знову з’являється чергова нерішуча українська влада.

    Вкотре влада не відповідає запитам волелюбного народу, вкотре влада плентається в хвості подій, народ знову готує стусани для влади і якби не зовнішній ворог, народ  давно б виніс і цю владу. Можливо влада якраз і бачить свій порятунок на Сході, тому АТО триває не декілька днів, як було обіцяно, а довгі тривалі місяці.

    Черговий раз ложка дьогтю в бочку меду. Та українці показали, що здатні стояти на Майданах, здатні самі воювати і самі фінансувати війну і здатнітерпіти владу, яка є гальмом економічного, соціального і політичного процесу.

    Нерішучість влади привела до того, що знову чиста, як сльоза криничка, наповнилась брудом колишніх депутатів-регіоналів. Москва, дякуючинерішучості влади, успішно завела сепаратистів і ворогів України в Парламент.

    І тепер українському народу необхідно воювати аж на трьох фронтах східному, внутрішньому і парламентському. Влада сама не здатна справлятися з проблемами на трьох фронтах і всіляко заважає робити це народу.

    Український народ століттями бореться за становлення своєї Держави. Українці надзвичайно близькі до своєї мети, тому що сил і енергії в них ще на століття вперед, що бачать і про що говорить весь світ.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.