• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Акція "Чай від окупантів"

    Опубликовано: 2014-11-29 14:10:38

    Цього четверга у трапезній "Академія", котра є широковідомим місцем харчування студентів Києво-Могилянської Академії, активісти закликали відвідувачів закладу припинити користуватися його послугами, допоки власник не припинить продавати російські товари. До закладу трапезної "Академія" завітали “ватніки” з автоматами, де “розстрілювали” українських відвідувачів, вигукуючи гасла “Слава Новоросії”, “могилянские укорпы молодцы, поддерживают нас. Покупают русские товары и нам есть, за что покупать патроны”, “Путин хороший мужик”. Згодом, розстрілявши українських відвідувачів, “ватніки” дістали свій самовар і почали посеред залу розпивати російський чай, запрошуючи власника та всіх охочих приєднуватися пити той же російський час, що вони п’ють завжди у трапезній "Академія".

     

    Активісти вже не одноразово різними способами нагадували власнику, котрий, зокрема є випускником НаУКМА, врешті-решт проявити на ділі свою любов до країни і відмовитися від фінансування "російського ввічливого ведмедя", що вбиває наших солдат на сході та становить загрозу для суверенітету України.

     

    Клієнти та працівники трапезної на власні очі побачити, що може статися з ними та їх рідними, якщо вони продовжать споживати російські чаї та солодощі: "ватники" наочно показали, що вони зроблять з легковірними українцями зі зброєю, профінансованою останніми, а також відсвяткували перемогу за справжньою російською традицією.

     

    Учасники акції вчергове закликали українське суспільство об'єднатися проти окупанта не просто економічним чином, а проявити свою громадянську позицію і показати йому, що ми всіма можливими й неможливими силами будемо протистояти імперським амбіціям північного сусіда.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.