• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Димов: Мир в Україні настане тільки після перемоги

    Опубликовано: 2014-11-13 14:11:39


    Політичний експерт, директор Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» Валерій Димов вважає, що президент України Петро Порошенко повинен продемонструвати рішучі дії щодо захисту українських громадян. Про це він заявив в ефірі парламентського телеканалу «Рада». 
    За його словами, перемир’я - це тільки етап війни і ескалація військових дій на Донбасі, на жаль, не за горами. 
    «Росія не припиняла воєнних дій на нашій території. Ми пам’ятаємо, що і під час першого перемир’я і після мінських домовленостей режим припинення вогню неодноразово порушувався в односторонньому порядку. Вчора Генсек ОБСЄ фактично визнав, що вони не контролюють кордони і, що протягом цього часу територія, контрольована бойовиками, розширилася на десятки кілометрів», - підкреслив експерт. 
    «Вибори пройшли і президенту України потрібно демонструвати не тільки свою миролюбиву політику, а й рішучі дії щодо захисту українських громадян. Скільки не кажи мир – війна від цього не припиниться. Мир буде тільки після перемоги», - наголосив Валерій Димов.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.