• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пенсіонери з окупованих територій Донецька масово втікають у Слов'янськ

    Опубликовано: 2014-11-05 13:27:24

    До Слов’янська останнім часом сюди приїжджає велика кількість пенсіонерів.

    Так, за даними місцевого Пенсійного фонду, за останній місяць на облік стали 6000 осіб.

    У місті та районі, за інформацією Управління пенсійного фонду України, з кожним місяцем збільшується потреба у пенсійних коштах. У листопаді сюди виплачуватимуть пенсії на суму 93 млн гривень, а це на 26 млн більше, ніж у жовтні.

    Всього за місяць кількість пенсіонерів у Слов’янську збільшилася із 42 тисяч до 49. Зазвичай цифра залишається стабільною роками.

    Голова Партії Пенсіонерів України Микола Кукуріка припустив, що такий наплив пенсіонерів пов'язаний із страхом  голоду та наближенням холодів.

    «Найбільша кількість осіб, котра залишається на окупованих територіях Донеччини  − це люди похилого віку. Фактично, вони і стають чи не єдиним джерелом всіх можливих маніпуляцій бойовиків. Тому не дивно, що пенсіонери будь-що намагаються втекти від вибору між померти від голоду чи виконувати найбезглуздіші «накази» терористів»,- наголосив Кукуріка.

    Прес-служба ППУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.