• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На вимогу віддати пенсії бойовики «ЛНР» відкрили вогонь по пенсіонерах

    Опубликовано: 2014-10-23 14:29:01

    Вчора, 22 жовтня, у місті Брянка Луганської області місцеві жителі провели мітинг з вимогою до бойовиків виплатити пенсії, однак на їх вимоги бойовики відповіли автоматною чергою.

      Як зазначається, мітинг пройшов на площі біля виконкому. Люди були обурені відсутністю виплат пенсій протягом чотирьох місяців. До мітингувальників вийшов міський голова Микола Моргунов. Він спробував заспокоїти присутніх і запросив на бесіду до виконкому. Через деякий час до мітингувальників під'їхали представники так званої «народної влади».

     Бойовики з нашивками «ЛНР» відрили вогонь у повітря і розігнали протестувальників. Обговорюючи цю подію, учасники акції протесту зазначають, що тепер вони «отримали від нової влади всі відповіді на всі наболілі питання».

     Відомо, що бойовики активно шукають в Брянці тих, хто напередодні розклеїв по місту листівки із закликом прийти на мітинг.

     Нагадаємо, під час мітингу у Свердловську Луганської області бойовики також відкрили вогонь по мітингарям. Троє громадян отримали поранення.

    Прес-служба ППУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.