• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На агітаторів кандидата від Народного Фронту по 175 округу стався напад

    Опубликовано: 2014-10-22 14:07:04

    Сьогодні близько одинадцятої ранку на агітаторів кандидата у депутати від «Народного Фронту» Сергія Кузана стався напад. На відеорегістраторі автомобіля працівників штабу Кузана, який зафіксував напад, в одному з нападників розпізнали чоловіка дуже схожого на помічника кандидата у депутати Володимира Кацуби – Каверзіна.

    За словами самих хлопців-агітаторів, вони якраз виносили зі свого авто поліграфічну продукцію, коли до них під’їхав чорний Volkswagen з номерами АХ 10 02.

    З чорного авто вийшли четверо чоловіків, які почали погрожувати хлопцям, стали забирати агітпродукцію та вдарили одного з них по обличчю. Інші зірвали агітналіпку Кузана С. з авто, та почали порпатися в особистих речах агітаторів. Після чого сіли в автомобіль та швидко поїхали з місця злочину, прихопивши із собою деякі особисті речі агітаторів. Напад зафіксований на відеорегістраторі. На місці вже працює міліція.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.