• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гацько: Влада залишила під окупацією мільйони людей

    Опубликовано: 2014-10-16 17:55:46
    Василь Гацько, кандидат у народні депутати України від партії "Громадянська позиція" наголошує, що прийнявши закон про особливий статус окремих районів Донбасу, влада залишила під окупацією мільйони наших громадян. Про це він сказав на прес-конференції у Сумах.


    "Два дні тому Турчинов підписав цей ганебний закон про особливий статус окремих районів Донбасу. Сьогодні ми усвідомлюємо і розуміємо, що ані цей закон, ані мінські домовленості не дають можливості тим, хто покинув окуповані території повернутися додому і почуватися у безпеці", - зазначив Гацько.


    Політик наголосив, що цей закон не просто віддав під контроль велику частину території України прокремлівським маріонеткам, а ще й передав в окупацію мільйони наших громадян.


    "Це неприпустимо. Це велика помилка. Ми сподіваємося , що Порошенко не підпише цього закону. Можна знайти інші рішення, які гарантуватимуть безпеку громадян і збережуть територіальну цілісність України", - підкреслив Гацько.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.