• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В аеропорту «Київ» (Жуляни) столичні митники вилучили револьвер з набоями

    Опубликовано: 2014-10-09 11:00:44

    Зброю співробітники Київської міжрегіональної митниці виявили у пасажира, що прибув в Україну нічним авіарейсом з Ізраїлю. Порушником виявився наш співвітчизник, 48-річний мешканець Сумщини.

    Під час вибіркового митного контролю багажу пасажирів, було зупинено власника валізи, в якій на рентген-апараті митники побачили зброю та упаковку куль. При усному опитуванні чоловік заперечував, що переміщує щось заборонене. Зізнання настало лише після фізичного виявлення револьвера та набоїв.

    Виявлена зброя є револьвером під патрон Флобера марки Ekol major berg 2.5” турецького виробництва. Разом з револьвером було виявлено і майже 200 набоїв до нього калібру 4 мм. 

     Переміщення зброї через митний кордон можливе лише за наявності відповідних дозвольних документів та за умови заповнення митної декларації.

    На момент проходження митного контролю таких документів пасажир не мав, митної декларації не заповнював, а для проходження кордону обрав «зелений коридор».

    За виявленим фактом Київською міжрегіональною митницею складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст. 471 Митного кодексу України. Револьвер та набої вилучено до прийняття судом рішення у цій справі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.