• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В день народження Путіна Україна має скасувати позаблоковий статус – Гриценко

    Опубликовано: 2014-10-06 11:29:32

    7-го жовтня, в день народження Путіна, Верховна Рада має скасувати позаблоковий статус. Таку думку на прес-конференції в Луцьку висловив лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Я порадив би саме 7-го жовтня, в день народження Путіна, скасувати позаблоковий статус. Нехай він там перевертається в Кремлі від гніву! Скасування позаблокового статусу – це наш стратегічний, суверенний вибір, який, в системі колективної безпеки, відкриє можливості до будівництва армії за критеріями НАТО», – наголошує Гриценко.

    За словами лідера політичної партії «Громадянська позиція» сьогодні українці переконалися, з якого боку слід очікувати небезпеку: «Люди побачили чиї чоботи топчуть українську землю. Побачили навіть ті, хто раніше були під впливом радянської, потім ФБСешної пропаганди. Це російська зброя вбиває людей», – зазначив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.