• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безкоштовна доставка допомоги із США в Україну – це справа нашої моралі

    Опубликовано: 2014-10-03 10:11:24

    Компанія Meest-America Inc. Ось уже другий місяць поспіль безкоштовно відправляє допомогу для українських військових, а сааме посилки, адресовані у військові частини на території України, а також жителям України, які постраждали внаслідок військових дій на Сході. Також компанія допомагає відправити необхідні речі із США для військових, які знаходяться у зоні АТО.

    На сьогоднішній день безкоштовно було відправлено більше 2000 кг, ще багато відправлено по собівартості і продовжує відправлятись й надалі.

    Спільно з представниками української організації «Разом» в США, Meest-America відправила в Україну дитячі кріселка та візки для дітей, чиї батьки загинули на Майдані та в АТО, безкоштовно відправляє інвалідні крісла та ліжка для поранених в зоні АТО військових, які зараз знаходяться в Одеській лікарні.

    Висилаються товари як від приватних осіб, так і від організацій. Можна відправити товари, які вільно продаються в США (в т.ч. в інтернеті) та які дозволені для експорту. Список товарів, які заборонено експортувати і американські установи, де можна отримати ліцензію, можна знайти на сторінці Умови міжнародних пересилань. Щодо експорту бронежилетів та шоломів, то для їх експорту обов’язково потрібні ліцензії.

    Для усіх небайдужих та бажаючих приєднатись до благодійної акції, посилки для безкоштовної відправки на допомогу військовим та постраждалим в Україну потрібно надсилати на адресу Meest-America в США: 641 Dowd Avenue, Elizabeth, NJ 07201, або на адресу представництва у Clifton, New Jersey: 455-B Clifton Avenue, Clifton, NJ 07011.

    Слідкуйте за новинами про благодійні акції Meest-Americaна сторінці Facebook. 

    «Це – справа нашої моралі і соціальної відповідальності компанії Meest-America перед українською громадою» - сказала керуюча компанії Meest-America Inc. Наталія Брандафі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.