• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відправ листа «За мир в єдиній Україні»

    Опубликовано: 2014-09-26 08:21:41

    Національний поштовий оператор Укрпошта до Всесвітнього дня пошти  оголошує всеукраїнську акцію «За мир в єдиній Україні».

    Напередодні Всесвітнього дня пошти, що відзначається 9 жовтня,на всій планеті традиційно прийнято писати листи. Цього року Укрпошта запрошує українців долучитися до акції «За мир в єдиній Україні» та написати листа з побажаннями миру та єдності. 

    Листи миру та єдності можна адресувати друзям або близьким, або надсилати на адресу: Оргкомітет акції «За мир в єдиній Україні», вул. Хрещатик, 22, Київ 01001 – ваші листи миру та єдності будуть опубліковані на корпоративному сайті «Укрпошти» та в газеті «Поштовий вісник».

    У рамках акції 9 жовтня у всіх областях України одночасно відбудеться урочисте спецпогашення поштового конверту «Україна – єдина країна».

    Пошта завжди об’єднувала людей. Кажуть, що лише листи, написані власноруч, - справжні. Надішліть частинку своєї любові співвітчизникам у різні куточки України з побажаннями миру та єдності.

    Запитуйте у пунктах продажу поштовий конверт «Україна – єдина країна».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.