• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кандидати у депутати від політичної партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)» відвідають Вінниччину

    Опубликовано: 2014-09-25 08:16:24

    25 вересня на Вінниччині проведуть низку робочих зустрічей кандидати у депутати від політичної партії «Громадянська позиція»: Марина Соловйова, Олег Дерев’янко, Віталій Шабунін, Тарас Стецьків, Іван Апаршин і Наталя Соколенко.

    О 10.00 у Вінницькому прес-клубі політики візьмуть участь у прес-конференції (м. Вінниця, вул. Соборна, 68).

    Об 11.30 О. Дерев’янко та В. Шабунін будуть у прямому ефірі вінницької програми «Точка зору».

    В рамках робочої поїздки пройдуть зустрічі політиків з виборцями області: зокрема, о 12.30 М. Соловйова проведе зустріч з колективом Центральної районної лікарні м. Жмеринка (вул. Київська, 288), о 13.30 - зустріч з працівниками робітничого цеху Вагонного депо ст. Жмеринка (вул. Шекінська, 1А), о 14.30 - зустріч з викладачами та студентами Жмеринської філії Київського славістичного університету (вул. Училище, 9), о 16.00 - зустріч з викладачами та учнями Жмеринського вищого проф. тех. училища (вул. Київська, 13).

    О 12.00 Т. Стецьків візьме участь у зустрічі з колективом Центральної районної лікарні м. Хмільник (вул. Кірова, 71), о 13.15 - з працівниками Міського районного центру зайнятості (вул. Пушкіна, 87 А), о 14.30 - з колективом міського управління освіти (вул. Столярчука, 65), о 15.30 - з викладачами та учнями аграрного проф. тех. ліцею (вул. Жданова, 65).

    Н. Соколенко о 12.00 проведе робочу зустріч з виборцями с. Велика Бушинка Немирівського р-ну - Велико-Бушинська ЗОШ, з працівниками фермерського господарства, ФАП (вул. Леніна, 9), о 12.50 - зустріч з колективом Центральної районної лікарні м. Немирів (вул. Євдокименка, 21), о 14.00 - зустріч з викладачами та учнями проф. тех. ліцею (вул. 50-років ВЛКСМ, 1).

    О 8.30 І. Апаршин зустрінеться з колективом Центральної районної лікарні м. Калинівка (вул. Чкалова, 6), а о 13.00 - з викладачами та студентами Козятинського вищого проф. тех. училища залізничного транспорту ім. Івана Бойка м. Козятин (вул. Маршала Катукова, 80); о 14.40 пройде зустріч з колективом воєнізованої охорони м. Козятин (вул. 8-Гвардійська, 15).

    О. Дерев’янко та В. Шабунін о 14.30 проведуть зустрічі з викладачами та студентами  Вінницького торгово-економічного інституту (вул. Соборна, 87), а також о 16.00 - з представниками громадських організацій по боротьбі з корупцією (м. Вінниця, готель Поділля, вул. Пушкіна, 4, конференц-зала).

    Запрошуємо усіх небайдужих вінничан та жителів області долучитися до зустрічей з достойними кандидатами у народні депутати!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.