• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Не треба плутати мир з капітуляцією

    Опубликовано: 2014-09-24 13:49:59

    Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко наголошує, що готовність поступатися ворогу і здавати країну не є поняттями тотожними миру. Про це він зазначив на прес-конференції у Хмельницькому.

    "Президентські вибори, які проходили під час війни, пройшли під таким слоганом: або перемога у першому турі, або кров і війна. Вибори пройшли і що? Загинуло людей більше, ніж до цього. Тому не треба цих спекуляцій. Так само і зараз. Президент продовжує таку риторику: його партія - це партія миру, а всі інші ні. Це не відповідає дійсності. Ми вважаємо по-іншому. Є партії свободи і гідності, є люди, які поділяють ці цінності і готові їх захищати. А є партії капітуляції, які в угоду певним політичним мотивам, готові поступатися і здавати країну. Ось тут лінія поділу", - наголошує Гриценко.

    Гриценко нагадав, що минулого тижня у своєму виступі президент України у США акцентував увагу саме на свободі і гідності. "Порошенко зазначив, що саме це є найвищими цінностями українців. І що саме за свободу і гідність український народ воюватиме зі зброєю у руках. А потім повернувся до Києва і що? Отут має бути послідовність, віра в народ і в його силу", - наголосив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.