• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В країні потрібно негайно вводити воєнний стан - Гриценко

    Опубликовано: 2014-09-24 13:08:09

    В країні зараз потрібно негайно вводити режим воєнного стану, і президентові, як Верховному Головнокомандувачу брати на себе всю повноту відповідальності. Про це на прес-конференції у Хмельницькому заявив лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

    "Президент через ставку на основі Генштабу має керувати військами, і, врешті-решт, змусити уряд працювати в режимі воєнного стану. Солдати воюють цілодобово і уряд має працювати цілодобово. Тільки тоді, коли на військовому фронті ми матимемо справжді успіхи, тоді й на дипломатичному фронті можливі успіхи. Сама по собі дипломатія, якщо ми будемо відходити і здавати позиції, не дасть нічого", - наголошує Гриценко.

    За словами лідера "Громадянської позиції перемир'я, як перше, так і друге, бандити і Путін використовують для зміцнення своїх позицій і для захоплення нових територій.

    "Якщо подивитися на офіційні карти, які оприлюднює прес-центр РНБО, то за час останнього перемир'я терористи захопили додатково вже близько трьох тисяч квадратних кілометрів. Яке це перемир'я? Ті терористи, вони називають себе лідерами ДНР і ЛНР, які підписували документи у Мінську, не збираються навіть виконувати той скандальний закон про особливий статус. Такий собі Захарченко заявляє відкрито, що ми з вами - то інша держава, і вибори в іншій державі їх не стосуються. І ніяких українських виборів на території тих самопроголошених республік не буде. В цьому законі про особливий статус передбачено проведення виборів 7-го грудня. А вони заявляють, що 2-го листопада будуть обирати свій парламент. Ми розуміємо, що це говорять не терористи, це говорить Путін. Вій йде далі. Тому за цих умов наша порада президенту: припинити всі ті так звані перемир'я і відведення військ. Тому що з моральної, військової точки зору вони демотивують наших солдат", - переконаний Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.