• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Клони Громадянської позиції створюються для того, щоб красти голоси на виборах

    Опубликовано: 2014-09-24 07:51:58

    Брудні технології виборчої кампанії продовжуються: щоб відтягти голоси на парламентських виборах у "Громадянської позиці" почали з'являтися клони назви партії. Про це на прес-конференції в Івано-Франківську заявив лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

    "Хто знає партію "Громадська сила" чи партію "Громадянський рух"? А ЦВК такі партії реєструє. Як ви думаєте, для чого? Коли Гриценко йшов на президентські вибори, у бюлетені був ще такий кандидат Гриненко, який не вів виборчої кампанії, не зареєстрував жодного члена комісії, але вкрав результати виборів у двох областях. Навіть деякі мої родичі й друзі переплутали і поставили галочку навпроти не того прізвища. І все - бюлетень було зіпсовано", - наголошує Гриценко.

    За словами лідера "Громадянської позиції", втілення брудної  виборчої технології зі створення клонів продовжується. "Цікаво, що в списку кандидатів на пост президента тільки біля Гриценка з'явився клон. Біля Порошенка, Тимошенко, Тягнибока такого не було. Зараз клони з'являються тільки біля назви "Громадянської позиції". Про що це говорить? Значить, йдемо правильною дорогою. Ми усім поперед горла як сила, яку не можуть контролювати - ні влада, ні олігархи. І ніякі клони їм в цьому не допоможуть", - зазначив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.