• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ініціатива «Бойкот російських АЗС» буде продовжувати бойкотувати заправки «Лукойл» нових власників

    Опубликовано: 2014-09-23 08:01:45

    Перепродаж активів австрійцям виявився фіктивним, а український "Лукойл" так і залишився під контролем країни-агресора.

    Українські ЗМІ розповсюджують недостатньо достовірну інформацію, що "Лукойл" продав свій філіал в Україні австрійцям.

    Ініціатива "Бойкот російських АЗС" заявляє, що продаж українських активів "Лукойлу" - це спроба зберегти від санкцій російський бізнес олігархів Путіна.

    Невідома експертам компанія AMICEnergyManagementGmbH, яка придбала бізнес, була зареєстрована у грудні 2013 року,а уставний капітал компанії складає всього 35 тисяч євро.

    Також Інтернет-джерела повідомляють, що в австрійській компанії, яка придбала 240 автозаправок та 6 нафтобаз в Україні, працюють всього дві людини. Один з них - виконавчий директор GünterMaier (ГюнтерМаєр).

    Гюнтер заявляє, що AMICEnergyManagementGmbH є незалежною консалтинговою компанією з Відня, яка "надає консультаційні послуги для інвесторів у проектах енергетичної інфраструктури",тобто ця молода компанія виступила посередником або, швидше за все, звичайною "прокладкою".

    Також GünterMaier п'ять з половиною років працював у найбільшій у центральній Європі нафтовій компанії з Австрії OMV (ÖsterreichischeMineralölverwaltungAG).

    В Інтернеті є інформація про співробітництво OMV з Лукойл, а повідомлення Reuters в червні цього року шокувало: "Газпром" веде переговори щодо придбання 24,9% австрійської нафтогазової корпорації OMV". Про це повідомляє Еспресо.

    З вищенаведеної інформації можна зробити висновки, що "Лукойл" продав українські заправки "газпромівським" австрійцям.

    Також відомо, що "Лукойл" купує у "Транснафти" компанію ДП "Прикарпатзахідтранс".  Нагадаємо, що з 2011 року Україна через суд намагається домогтися визнання права власності на трубопроводи "ПрикарпатЗахідтранс" за собою.

    Компанія, яка відіграє ключову роль в енергетичному секторі Росії, не збирається залишати український ринок, тому активісти бойкоту гарантують введення своїх санкцій на території України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.