• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пукшин: Президент зобов’язаний публічно гарантувати чесність парламентських виборів

    Опубликовано: 2014-09-19 14:19:41

    «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)» застерігає учасників парламентських виборів від спроб фальсифікації результатів голосування. Гарантом невтручання влади у виборчі процедури має стати президент Порошенко. Про це заявив представник партії у Центральній виборчій комісії Ігор Пукшин.

    «Наша партія вітає початок роботи в Україні місії ОБСЄ/БДІПЛ (Бюро демократичних інститутів в прав людини) зі спостереження за позачерговими парламентськими виборами», – зазначив він, відзначивши важливу роль міжнародних спостерігачів у забезпеченні прозорості виборів.

    «Зважаючи на те, яким чином нині ухвалюються закони у Верховній Раді, цілком можливо, що влада вдаватиметься і до старих методів фальсифікації результатів виборів», – повідомив Пукшин.

    «Вже сьогодні звертаємося до всіх учасників виборчого процесу, насамперед членів дільничних і окружних виборчих комісій, із застереженням: не виконуйте злочинних розпоряджень, не фальсифікуйте результати народного волевиявлення! За це передбачена кримінальна відповідальність».

    «Ми переконані, що спільними зусиллями ми змусимо українську владу забезпечити чесність і прозорість виборів до Верховної Ради. Підтвердженням цього стануть гарантії неупередженості держави у виборчому процесі, які, на наше переконання, повинен публічно дати Президент України Петро Порошенко. У свою чергу, наша партія використає всі свої можливості і не дозволить вкрасти голоси наших виборців», – заявив представник Ігор Пукшин. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.