• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Філіпчук: Успішність поїздки Порошенка до США залежить від чотирьох умов

    Опубликовано: 2014-09-18 15:31:01

    Запланована поїздка Петра Порошенка до Сполучених Штатів Америки 18 вересня може вважатись успішною при виконанні чотирьох умов. Про це говорить представник «Громадянської позиції», дипломат Василь Філіпчук.

    «По-перше, важливо взяти врегулювання конфлікту у свої руки, а не йти за російським сценарієм, який, на жаль, зараз здійснюється в нашій країні. Друге, що нам необхідне – домогтися поновлення присутності США за столом багатосторонніх переговорів з локалізації агресії Росії проти України,» – каже політик.

    Третьою умовою, на думку Філіпчука, є укладення договорів про військову допомогу з боку США – на випадок воєнної агресії проти України.

    «Четвертою умовою має стати отримання масштабної фінансової допомоги під план реформування. Ці гроші необхідні нам під проекти кардинального зменшення кількості та розміру податків, руйнації монополізму крупного капіталу, енергозбереження в усіх сферах. І тільки виконання цих чотирьох умов зробить поїздку корисною для України, а не черговим символічним кроком підтримки», – пояснює політик.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.