• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Братерство АТО. Благодійний вечір

    Опубликовано: 2014-09-17 12:00:39

    25 вересня о 19:30 сферичний кінотеатр ATMASFERA360/Київський планетарій разом із EQUITES Humaniatarian & Cultural Fund і «Фондом МИР и Ко» організовують благодійний вечір та допрем’єрний показ фрагментів із документального фільму «Братерство АТО».

    В рамках вечора український письменник, продюсер, радіоведучий Костянтин «Equites» Могильник розповість як воно – знімати документальне кіно під час воєнних дій і оприлюднить приголомшливі кадри із зони АТО, які вам не покаже жоден телеканал. Адже він разом із режисером Сергієм Лисенком та засновником Фонда МИР и Ко. Мирославом Гаєм вирішили на власні очі побачити й на власні вуха почути, що відбувається на російсько-українській війні та зняти свій фільм.

    «Ми взялися за цю справу, ми накопичуємо безцінний документальний матеріал. Історія твориться саме там, де ллється людська кров і де воїни роблять вибір: іти в атаку, чи не йти», – розповів Костянтин Могильник.

    Під час зйомок Костянтин, Сергій та Мирослав провели багато часу на Східному фронті: у Слов'янську, Краматорську, на передовій у місті Щастя та на північних підступах до Луганська. Також побували в Маріуполі, на передовій у селі Красний партизан та місті Дебальцеве.

    Під час поїздок вони знайомились із бійцями Нацгвардії, бойовий дух яких захоплює, які незважаючи на страхіття війни, готові стояти до кінця - аби було майбутнє у нашого народу. «Нам треба вистояти поза всяку ціну, бо щастя наших дітей, майбутнє нашого народу ціни не мають. Свобода ціни не має. Вистояти треба, якими б не були подальша агресія та страхіття війни… Бо не такі страшні постріли… Страшно усвідомити, чого нас можуть позбавити, якщо ми програємо: а позбавити нас можуть душі. Бо політика нашого сусіда направлена на те, щоби знищити українську душу. Росії також потрібні територія й трудові ресурси... Але те, що українську душу можуть вбити, для багатьох людей – нестерпне усвідомлення…» - розповів на камеру доброволець Національної гвардії Олександр Бойко.

    Автори фільму спілкувалися з місцевим населенням, яке ще не до кінця розуміє, хто і для чого обстрілює їх домівки та проливає кров на їхній землі. Відео з майбутнього фільму познайомить нас з вояками славнозвісного «Правого сектору», для котрих слова “Україна понад усе” – не гасло, а зміст життя. І це не перебільшення. Бійці вразили Костянтина своїм моральним духом та бійцівськими якостями, після чого режисер прозвав їх лицарями-смертниками.

    Вже скоро Сергій Лисенко, Костянтин Могильник, та Мирослав Гай завершать створення фільму «Братерство АТО» про бійців Національної гвардії України, які вирушають у бій або щойно з нього повернулися. А поки – враження режисера від побаченого та пережитого ви можете почути і побачити особисто 25 вересня на благодійному вечері «Братерство АТО».

    Усі кошти, зібрані від придбання квитків та під час благодійного вечора ATMASFERA360, EQUITES Humaniatarian & Cultural Fund і Фонд МИР и Ко. направлять на допомогу потерпілим від російсько-української війни. Звіт про використання благодійних коштів, фотозвіти та чеки будуть розміщені в соціальних мережах у групах ATMASFERA360 (https://www.facebook.com/ATMASFERA360 та https://vk.com/atmasfera360), https://www.facebook.com/pages/Фонд-Мир-и-Ко-Организация-помощи-военным-и-беженцам/1460395844247614?fref=ts а на сайті www.equites.org та будуть доступні кожному користувачеві мережі.

    Контакти для акредитації ЗМІ:
    Ірина Гераус
    Pr-менеджерATMASFERA360
    Тел.: 0963747022
    pr@atmasfera.com.ua
    http://atmasfera.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.