• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безпека руху залежить від якості дороги

    Опубликовано: 2014-09-10 15:56:14

    Хорол, 9 вересня – під патронатом ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» розпочато ремонт доріг міста.

    За ініціативи голови наглядової ради Хорольського молококомбінату Володимира Анатолійовича Почепа, від підприємства виділено кошти на утримання доріг, що сполучають житловий масив Молокозавод з містом. Наразі проводяться роботи з відновлення асфальтового покриття доріг місцевого значення для забезпечення належної безпеки руху. Усі роботи проводяться спеціалістами з дотриманням відповідних норм та стандартів.

    «Ми давно планували за власні кошти зробити хоча б частковий ямковий ремонт в межах мікрорайону. Тим більше за теперішньої ситуації, коли не відомо чи дійте черга у відповідних інстанціях до ремонту дорожнього полотна. Ще й з огляду на значну віддаленість нашого району від центра міста. Асфальтування має велике значення для населення. Адже від стану дорожньої інфраструктури залежить безпека кожного з нас», - говорить Володимир Почеп.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.