• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Яким буде центр Києва визначить громадськість

    Опубликовано: 2014-09-10 15:54:28

    З вересня 2014 року розпочався Другий тур публічних обговорень програми та умов відкритого Міжнародного конкурсу на кращу концепцію оновленого громадського простору центрального ядра Києва з меморіалізацією подій Революції Гідності.

    Цього разу архітектори, скульптори, спеціалісти в галузі монументального мистецтва, урбаністики, культурології, археології, історії, філософії, представники спільнот Майдану, Департаменту містобудування та архітектури, широка громадськість збираються для того, аби спільно сформувати чітке конкурсне завдання, зрозуміле усім і кожному.

    Окрім детального вивчення та розгляду таких понять, як громадський, публічний простір, його функцій та проявлень у світовому досвіді, планується розглянути також приклади конкурсів міжнародного формату, які вже проводилися в Україні.

    Орієнтуючись на кращі практики, враховуючи та оминаючи усі помилки попередніх років, спільно з громадськістю буде сформоване чітке та зрозуміле для кожного учасника конкурсне завдання, яке буде представлено 1 листопада 2014 року.

    Саме тому другий тур обговорень пройде у надзвичайно цікавому форматі, доповідей, круглих столів та практичних обговорень у так званих колах. Усі учасники матимуть змогу висловитися і бути почутими.

    «Якоюмає бути центральна частина міста має визначати у першу чергу громадськість. Саме тому щовівторка на публічних обговореннях ми практикуватимемо новий підхід, коли кожен зможе долучитися до розробкиконкурсного завдання. Тільки разом можна будувати місто майбутнього, у якому комфортно всім», - зазначив головний архітектор Києва Сергій Целовальник.

    Прес-служба Департаменту містобудування та архітектури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.