• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В неділю харків’яни навчались надавати медичну допомогу, збирати зброю, обороняти місто

    Опубликовано: 2014-09-09 07:52:44

    07.09.2014 харків’яни прийшли на площу Свободи аби пройти курс надання першої медичної допомоги, отримати навики поведінки у екстрених ситуаціях. Під час навчань місцянам також розповіли про підготовку бомбосховищ,  формування «тривожної валізи»,  взаємодію з місцевими прикордонниками з метою будування фортефікаційних споруд для захисту міста. Небайдужі жителі також складали пожертви на користь 92 батальйону та оборону Харкова.

    Посеред площі стояв БТР, біля нього курсанти з танкового училища навчали всіх бажаючих збирати та розбирати зброю. Поруч столики, де дівчата волонтери записували бажаючих до загонів територіальної оброни міста. Таким чином вже з вівторка, 9 вересня, всі бажаючі харків’яни будуть проходи курс бойових навчань з учасниками дій в АТО, представниками добровольчих батальйонів «Айдар» та «Харків-1».

    Організатор відкритого університету – «Громадська Варта Харкова» та «Громадський сектор Євромайдану» Тетяна Пасинок розповідає: «Досвід Донецька довів, що наш ворог починає діяти зсередини, через місцевих жителів. Разом з тим, ми маємо приклад одеситів, які змогли дати гідну відсіч ворогові, на самому зародку розвитку антиукраїнських угрупувань. Місцева влада Харкова продемонструвала небажання та неспроможність дати відсіч сепаратистам своєчасно. Більше того, ми часто є свідками потуранню антидержавних настроїв з боку місцевої влади. Саме тому ми переконані, що створення штурмових груп, а також груп для патрулювання міста зможуть убезпечити харків’ян від диверсійних впливів сепаратистів».

    Таким чином вже з вівторка, 9 вересня, всі бажаючі харків’яни будуть проходи курс бойових навчань з учасниками дій в АТО, представниками добровольчих батальйонів «Айдар» та «Харків-1».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.