• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбудована школа у Слов’янську знайшла собі школу-побратима на Черкащині

    Опубликовано: 2014-09-08 14:32:15

    Договір про співпрацю днями підписали директори черкаської школи №28 та Слов’янської школи №15 (Донеччина). Це відбулось під час урочистого відкриття навчального процесу у донецькому закладі, який був повністю відбудований коштами черкаських меценатів після обстрілу терористами.

    Черкаська  школа № 28 не випадково стала школою-побратимом слов’янського навчального закладу, оскільки сама носить ім’я Тараса Шевченка. Після п’ятого вересня однойменний навчальний заклад з’явився і у місті Слов’янськ, що на Донеччині. На знак присвоєння навчальному закладу такої високої назви, у ньому відкрили погруддя Кобзаря, подарували шевченківську бібліотеку, а від митців Черкащини вручили  вишите полотно до Шевченкового 200-річчя.

    - Договір про співпрацю передбачає обмін педагогічним та учнівським досвідом, організацію спільних заходів по навчальному процесу, колективні уроки, культурні заходи, інтеграційні зустрічі,  - анонсує пункти угоди директор черкаської 28-ї школи Тетяна Скорик.

    За її словами, вони з донецькими колегами  визначились, що незабаром почнуть працювати по угоді  і до кінця року обов’язково відбудеться наступна зустріч.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.