• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ТУР «ПІДТРИМАЄМО СВОЇХ» їде у четверту фазу туру

    Опубликовано: 2014-09-08 14:15:36

    У Білій Церкві «Підтримаємо своїх» збиратимуть гроші на потреби 72-ї бригади.

    Команда «Підтримаємо своїх» розпочинають четверту фазу туру концертом у Білій Церкві. 13 вересня учасники всеукраїнського туру збиратимуть гроші для 72-ї білоцерківськоїбригади. Саме тому Анастасія Приходько, Злата Огнєвич, Тоня Матвієнко, Марія Яремчук, ЯрмаК, Павло Табаков, гурти Пара Нормальних, RayBand, Куку Шанель заспівають на стадіоні «Трудові резерви».

    «Ми щиро дякуємо всім небайдужим, тим, хто перераховує гроші на підтримку нашого руху, - каже Віталій Пастух, музичний продюсер туру «Підтримаємо своїх. - Перша ластівка четвертої фази- це саме концерт в Білій Церкві. Як і обіцяли ми розпочинаємо збір коштів на потреби військових від їхных земляків. Тому цілком природно, що купивши за 50 гривень квиток кожен мешканець Білої Церкви, підтримає своїх в 72 бригаді».

    Нагадаємо, тур «Підтримаємо своїх», щоб підтримати бойовий дух українських воїнів та мирних мешканців Сходу, вже проїхав три фази.

    На початку липня в рамках туру були організовані концерти у військових гарнізонах Гончарівське(5 липня), Десна (6 липня), в місті Ізюм (19 липня) та в польовому таборі Нацгвардії. Під час другої фази туру концерти відбулись в Одесі (25 липня), Миколаєві (26 липня), Херсоні (27 липня), Маріуполі (28 липня), Дніпропетровську (29, 30 липня). Виступи в цих містах пройшли у військових частинах, аеропортах, шпиталях, будинках офіцерів, на полігонах та центральних площах міст.

    У третій фазі учасники туру «Підтримаємо своїх» дали концерти для мирних мешканців міст Сватове, Кремінна, Сєвєродонецьк. А також виступили у Слов’янську для 95 аеромобільної бригади, у Краматорську в головному штабі АТО та в харківському військовому шпиталі.

    «Ми створили тур, який поступово перетворився в рух і показали всім, що моральна та культурна підтримка армії та місцевим мешканцям звільнених від терористів міст конче необхідна», - каже Віталій Пастух, музичний продюсер туру «Підтримаємо своїх».

    Протягом туру «Підтримаємо своїх» встигли дати 17 концертів. До туру долучились такі артсити, як Марія Бурмака, Руслана, ZlataOgnevich, Мед Хедс, Ярмак, Анастасія Приходько, Марія Яремчук, Володимир Ткаченко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Павло Табаков, Юлія Лорд , Дмитро Оскін, Геннадій Попенко, Ейва, Андрій Kishe, Горлиця-бенд, Марія Чеба, гурти Тарута, Куку Шанель, RayBand, Без Обмежень та Пара Нормальних.

    Особливістю цього туру є те, що це не лише концерти, але й можливість бійців та мирних мешканців Сходу поспілкуватися з артистами, журналістами, волонтерами, які їх підтримують.

    «Я не розділяю Україну на міста чи регіони. Ми - єдина держава, одне ціле, - каже Настя Приходько. - Саме тому ми поїхали в цей тур, щоб підтримати патріотичний дух людей. В цей нелегкий час для України хочеться бути корисною. Ми – артисти, вміємо співати і будемо робити це стільки, наскільки вистачить сил. Разом до перемоги».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.