• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дурний я, а ще й битий, на квиток повірив Москалеві

    Опубликовано: 2014-09-08 12:13:31

    Знову перемир’я, і знову нас  дурять великими надіями про те, що крові більше не буде, але справжні надії завжди  мають глибоку основу в реальності. І справжній мир завжди будується на основі розумного компромісу між інтересами конфліктуючих сторін.

    Чи є тепер компроміс інтересів, від чого свого відмовились ми, і що прийняли їхнє, і від чого відмовились вони, і що прийняли наше? Нічого… Просто домовилися якийсь час не воювати, хоча цю домовленість, як завжди протилежна сторона регулярно порушує, ще раз  показуючи тим, що жодні домовленості для них не мають значення.  Та це ми знаємо і так. Про це свідчить вся наша історія, від часів Богдана Хмельницького.

    Нам кажуть, що краще поганий мир, ніж добра війна, але ж добра війна приводить до доброго миру,  коли вичищається всяка нечисть і народ може вільно жити й розвиватися, а поганий мир швидко порушується і веде до поганої війни, тобто війни важкої, затяжної, яка не очищує, а знищує все добре. Тому, « Не дуріте самі себе!..»

    Громадське об’єднання  «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.