• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Маріуполь звернувся до міст ЄС із проханням про підтримку

    Опубликовано: 2014-09-08 08:13:17

    Штаб спротиву "Новий Маріуполь" поширив звернення до міст Європейського Союзу з проханням виявити свою солідарність із маріупольцями, які чинять спротив російській агресії та відмовляються викидати білий прапор.

    Вже протягом семи днів, відколи російські війська увійшли до українського міста Новоазовська, за кілька десятків кілометрів від нього півмільйонне промислове місто Маріуполь готується до війни. Точніше, воно готується до того, щоб цій війні дати відсіч, сказано в листі.

    Звісно, через свої потужні інформаційні канали Росія розповідатиме вам про "київську хунту" та "звільнення російськомовних людей південного сходу". Але як тоді бути з окопами, камуфляжем та бомбосховищами? Хіба так зустрічають "освободителів"? Ні, так зустрічають агресора, так готуються до окупації, яку несе нам російська армія. Ми - громадяни своєї країни та свого міста, використовуємо своє право на самозахист.
    ..
    Подивіться як відчайдушно маріупольці борються за свою свободу, як самозречено кидають виклик агресії значно більш потужного противника. Хіба не так чинили б і ви, якби російські танки завтра опинилися у вашому місті?
    "
    У своєму зверненні містяни просять підтримати Маріуполь, виявити солідарність будь-яким способом - зібрати акцію, написати листа Маріуполю або російському уряду, влаштувати твіттер-шторм або прес-конференцію.
    "
    Європа надто слабка, щоб зупинити Росію, - йдеться в зверненні, - але вона має бодай продемонструвати свою підтримку тим, хто не боїться кинути російській агресії виклик- просто тому, що їм вже нікуди відступати.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.