• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чому вчителі мають відповідати за бездіяльність і безгосподарність міської влади

    Опубликовано: 2014-09-05 11:55:47

    Міська влада Львова черговий раз намагається прикрити власну безгосподарність за рахунок працівників освіти. Вчителів «ненав’язливо» спонукають до п’ятиденних відпусток за власний рахунок. Мотивацією є відсутність у бюджеті грошей на виплату заробітної плати за грудень.

    Що характерно, ініціатива насправді виходить від чиновників Львівської міської ради, які маскують власну безгосподарність, спекулюючи на патріотизмі. Натомість про жодну ініціативу з їхнього боку зекономити на власних зарплатах ми ще не  чули.

    Вважаємо, що керівництво міста, районних  адміністрацій, державних установ, комунальних підприємств мали б першими проявити ініціативу і відмовитися від заробітніх плат та скоротити непродуктивні, а часом безглузді видатки з бюджети на різноманітні рекламні акції, так звані капітальні видатки, особливо в час жорсткої економії, тим самим показавши приклад власного героїзму.

    Громадська організація «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.