• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 400 киян стали жертвами афери, організованої чиновниками КМДА

    Опубликовано: 2014-09-01 07:52:32

    Кооператив «Адоніс», який під егідою КМДА збирав з 2009 року кошти на купівлю квартир для малозабезпечених громадян «за державною програмою», привласнив вклади 400 киян. До афери причетні чиновники КМДА, які до сих пір залишаються на своїх посадах. Ошукані люди готові протестувати, і планують надалі вимагати від чиновників та влади повернути їм вкрадені гроші.
     
    Сьогодні на Гідропарку пройшла перша зустріч ініціативної групи ошуканих вкладників кооперативу «Адоніс». Цей сумнозвісний кооператив привласнив гроші більше ніж 400 громадян, які вклали їх в купівлю квартир в Києві «за державною програмою». Організатори афери, обіцяючи житло в Києві за доступною та гарантованою ціною, виманювали останні гроші з малозабезпечених людей. Деякі вкладники продавали останні квартири та брали великі позики на купівлю такої омріяної квартири.  Прикриття та «дах» аферистам забезпечували чиновники в столичній мерії та навіть в Кабінеті міністрів України (ціла група чиновників часів Черновецького причетні до цієї афери, і вони досі продовжують працювати в мерії). Організатора афери, яка має кілька іномарок та заміський маєток, разом із її помічниками спочатку взяли під вартую. Але потім «непідкупний» суд випустив їх на волю під підписку про невиїзд, і вони продовжують збирати кошти та годувати обіцянками вже ошуканих громадян. Влада мовчить, всі офіційні звернення перенаправляються до чиновника, який сам замішаний в афері «Адоніса». Міліція та суд компетентно зберігають «нейтралітет», час від часу стаючи на бік платоспроможної сторони конфлікту, а саме організаторів афери.

    Люди вже не мають більше сил чекати на справедливість. Вкладники «Адонісу» створили ініціативну групу, написали офіційного листа на ім’я мера Києва – Кличка та планують провести серію пікетів.

    Вимоги у людей прості:
    -          Провести люстрацію апарату КМДА та звільнити всіх причетних до афери чиновників.
    -          Утворити комісію із розв’язання проблеми забезпечення житлом постраждалих в наслідок афери (деякі вкладники роками чекаючи на власне житло ,за яке вони віддали гроші, зараз живуть у підвалах та гаражах).
    -          Надати житло або ж повернути гроші, які чиновники в компанії із аферистами отримали на «купівлю квартир за державними програмами».
     
    Із офіційного листа постраждалих до В.В. Кличка:
     
    «Шахраї кооперативу «Адоніс» виступали під прапором КМДА, демонструвати дієвість державних програм підтримки забезпечення житлом громадян, свою безпосередню участь в практичній реалізації…і навіть комусь давали квартири. Але головною їх метою були наші кошти. Будучи на виду, діючи відкрито, аферисти наголошували на своїй підконтрольності з боку КМДА, що і сприяло можливості цієї афери. Судове слідство затягується, чиновники на посадах надалі шкодять киянам, підсудні, всупереч думки потерпілих, випущені на підписку».

    Обмануті аферистами люди дуже просять представників ЗМІ допомогти їм у висвітленні їхньої проблеми та привернути увагу на дію аферистів, жертвами яких можуть стати нові сотні громадян.
     
    За деталями справи звертайтеся до представника ініціативної групи:
     
    Марія:  (095)-860-68-42

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.