• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мер Херсону обіцяв звітувати громаді

    Опубликовано: 2014-08-27 16:03:13

     

    26 серпня, у понеділок, мер Херсону Володимир Миколаєнко та представники громадськості  міста підписали меморандум про співпрацю.

    Цей документ є важливим кроком в процесі реалізації всеукраїнської кампанії «Владо звітуй!», започаткував Громадський сектор Євромайдану. В ньому зазначено, що виконавча влада забовязується звітувати про свою діяльність, гарантує обговорення з громадою міста кадрових призначень та раз на два тижні зустрічатиметься із жителями міста.

    Активіст Громадського сектору Євромайдану у м. Херсон Павло Шелухін зазначає: «Підписаний сьогодні мером Володимиром Миколаєнком меморандум співпраці з громадою  є однією з найважливіших подій. Він сприятиме налагодженню діалогу між владою та громадою. Нашою метою є долучення жителів міста до контролю за кадровими призначеннями, а також започаткування звітності влади, що є важливим елементом побудови громадянського суспільства. Херсонці бажають змін в місті, однак вони не відбудуться без очищення виконавчої влади від корупціонерів часів Януковича та без конструктивної взаємодії з представниками громади. Наші ключові принципи та вимоги до влади: прозорість, патріотизм та професіоналізм, і ми домагатимемося, щоб влада відповідала цим принципам».

    У планах активістів –  підписання окремих меморандумів з начальником УМВС України в Херсонській області Фабріним М.В. та новопризначеним головою обласної державної адміністрації.

    Координатор кампанії «Владо, звітуй!», активіст Громадського сектору Євромайдану Олена Подобєд-Франківська розповідає: «Підписання такого меморандуму в Херсоні – це насправді велика перемога, оскільки цьому передувало чимало зусиль. Це маркер, який свідчить, що українське суспільство здійснило свій вибір. Партнерство між громадою та владою є яксравим свідченням цього, і це дає нам підстави та наснагу продовжувати свою справу».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.