• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Народний суд над Комуністичною партією України

    Опубликовано: 2014-08-13 16:28:03

     

     

    Завтра, 14-го серпняо 9:30 під Окружним адміністративним судом міста Києва (вул. Велика Васильківська, 81-А) відбудеться народний суд над Комуністичної партією України.


    14 серпня Окружний адміністративний суд Києва буде  розглядати справу за позовом Міністерства юстиції про заборону КПУ.


    Українська громадськість продемонструє усьому світові наше ставлення до комунізму. «Український Нюрнберг» має винести остаточний вирок партії Леніна-Сталіна-Кагановича-Щербицького-Симоненка. Закликаємо усіх, в чиєму серці відлунює біль багатьох поколінь українців, завтра прийти під Окружний адміністративний суд Києва, аби спільно забити вирішальний цвях у домовину комунізму в Україні.


    Ініціюємо громадський суд над ленінсько-сталінським злом!


    ФЛЕШ-МОБ: кожен охочий зможе забити реальні цвяхи у реальну труну.Для поховання комунізму з собою бажано мати комуністичну символіку, цвяхи й молоток можна буде отримати на місці.


    Олег Канівець, народний депутат України: «Чому важливо, щоб громадськість масово підтримала заборону КПУ? У країні триває війна. Але дуже важко її виграти, коли у тилу засів ворог! Окрім юридичного суду, має бути ще Народний суд - «Український Нюрнберг»! Аби ці виродки не мали шансу на відродження під будь-яким іншим брендом. Аби це зло назавжди зникло із нашого життя. Юридична заборона не дозволить цим мерзотникам пройти у наступний парламент. Вето народу не дозволить їм реінкарнуватися в образі іншої політичної сили. Знищивши ворога у тилу, ми розв’яжемо руки нашим бійця на фронті!»


    Левко Лук’яненко, український дисидент і політик«Комуністична партія України, яка називає себе спадкоємицею КПРС, де панувала марксистсько-ленінська ідеологія автоматично є спадкоємицею всіх злочинів, які створила ця партія проти українського народу. Тому громадський осуд цієї організації є надзвичайно важливим, оскільки показує, що суспільство починає діяти не за ідеологічними принципами, а створює нову державу на засадах справедливості, відкритості і законності».


    Юрій Шухевич, політв’язень: «Зрозуміло, що я за заборону Компартії, та для цього потрібно довести їх злочини юридично. Звичайно, те, що люди демонструють свою позицію і мають намір висловити свій громадський протест - багато що означає. Але одних емоцій для цього недостатньо. Потрібно дослідити їхню діяльність протягом всього періоду існування».


    Ігор Калинець, поет і прозаїк, політв’язень: «Комуністична партія зробила багато лиха не тільки Україні, а й цілому людству, ця ідеологія засуджена всюди. Вона має бути покарана за те, що знищила половину українців. Потрібно ліквідувати остаточно цю «заразу», окремих діячів взяти під арешт».

     

    Акцію ініціює Київська обласна організація політичної партії «Громадянська позиція» (Анатолій Гриценко).

    Телефон для довідок: 097-464-19-42

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.