• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ми переможемо у війні тільки правдою

    Опубликовано: 2014-08-11 15:08:48

    Відповідно до попередніх розпоряджень 24-а механізована бригада  мала бути до кінця минулого тижня переведена на місце постійної дислокації  до Яворова, що на Львівщині,  у рамках ротації військових підрозділів, які беруть участь в АТО, як це відбулося з 72-ою  та 79-ою бригадами.

    Проте бійці 24-ої бригади  залишаються в Запоріжжі,  про дальшу дислокацію офіційно не повідомляється, хоча за внутрішніми даними їх збираються передислокувати в Харків для наступного переведення в зону бойових дій.

    Таким чином,  підрозділ, який понад три місяці брав участь у бойових діях, потрапив в оточення під Зеленопіллям та чудом вирвався з нього, без відновлення боєздатності знову  збираються кинути  на передову.

    Очевидно, що використання в найгарячіших точках не цілком боєздатного підрозділу передовсім на руку Росії та її найманцям.

    Але ще важливіше те, що хлопців, які лише нещодавно вирвалися з пекла знову збираються кинути в криваву бійню, адже повноцінно воювати вони зараз не здатні. Тому їхня участь у бойових діях неминуче призведе до великих жертв.

    Особливе незадоволення громадськості викликає відсутність з боку керівництва Міністерства оборони будь-якої інформації про наступне місце дислокації 24-ої бригади. Найбільше стурбовані солдатські матері та їх дружини, але з ними солідарне практично все населення нашої області.

    І у військових умовах, більше того, в обставинах бойових дій це особливо важливо, влада має бути чесною й відповідальною перед народом, бо саме  народ несе на своїх плечах весь тягар постачання медикаментів, одягу, харчів та військової амуніції.

    Для протистояння агресії народ і влада мають бути єдині у розумінні ситуації й організації найефективнішого опору агресорам.

    Це не має жодного відношення до військових таємниць, адже ворожа агентура добре інформована про передислокацію в українській армії.

    Влада, яка закриває правду, роблячи таємниці не від ворога, а від народу, практично  діє на руку ворога.

    Сьогодні багато говорять «про інформаційну війну», розуміючи під цим, що брехню маємо переборювати брехнею чи дозованою правдою та напівправдою. Проте брехню можна  перемогти лише правдою. Це лежить в основі християнської позиції, яка є основною моральною підвалиною нашого народу.

    Свого часу отець Герман Будзінський звертаючись до керівників радянського союзу писав: «Диявол – батько брехні, подумайте чиї ви діти». Чи не стосується ця фраза і деяких керівників нашої держави, які спираються на брехню, і ховають правду від свого народу?

    Ініціативна група громадського об’єднання « Пліч-о-пліч заради майбутнього»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.