• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Народний депутат збирається повернути вкрадені олігархами бюджетні кошти

    Опубликовано: 2014-08-01 11:00:45

    Відповідальність за ситуацію у східних областях України, у першу чергу, має нести так звана «еліта Донбасу». У цьому переконаний народний депутат України від «УДАРу», член комітету у закордонних справах Віталій Іляшенко.

    - Громадяни України обирають народних депутатів для представництва та захисту своїх інтересів у вищих органах державної влади - саме так має працювати демократичний механізм в країні. Проте, коли розпочалась окупація Східної України проросійськими бойовиками, місцеві депутати та олігархи кинули місцевих жителів напризволяще, а деякі навіть співпрацюють з терористами. Ми не дамо зрадникам втекти від відповідальності, - заявляє Віталій Іляшенко.

    За словами нардепа, партія «УДАР» розробила механізм очищення місцевої влади, а також вищої державної влади від представників, які нездатні захищати інтереси громадян України. І перший крок на цьому шляху вже зроблено - ініційовані «УДАРом» дострокові парламентські вибори.

    - Усі без винятку посадовці мають бути перевірені на предмет співпраці з терористами, - продовжує депутат «УДАРу». - Особи, вина яких буде встановлена слідством, понесуть найсуворішу відповідальність за злочини проти держави та місцевих громад.

    - І особливо я хотів би звернути увагу на такий механізм, як економічна відповідальність нечесних посадовців та «донецьких» олігархів. Всі розуміють, що значна частина їх капіталів була зароблена за рахунок корупційних схем та обкрадання держави. Тому сьогодні "УДАР" ставить питання про реінвестування цих надприбутків у економіку регіону, який постраждав внаслідок бойових дій. Час повернути народу вкрадені олігархами бюджетні кошти, - переконаний Віталій Іляшенко.

    Прес-служба народного депутата України В. Іляшенка

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.