• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бездіяльність державних виконавців заважає поверненню державі елітних земель Дніпра

    Опубликовано: 2014-07-31 11:49:44

    Київською міжрайонною екологічною прокуратурою проведено перевірку додержання вимог Закону України «Про виконавче провадження» органами державної виконавчої служби, стягувачами та боржниками щодо повноти та своєчасності виконання рішень суду, постановлених за позовами екологічної прокуратури.

    Так, перевіркою у відділі державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у м. Києві установлено п’ять незаконно закінчених виконавчих проваджень про звільнення самовільно зайнятих земельних ділянок, розташованих на територіях островів Долобецький і Венеціанський річки Дніпро та парку культури і відпочинку «Гідропарк» у Дніпровському районі м. Києва.

    Через необґрунтовані і незаконні рішення відділу ДВС, до цього часу не вжито заходів щодо повернення державі самовільно зайнятих земельних ділянок загальною площею 3791 кв. м. При цьому нормативна грошова оцінка лише однієї з них складає близько 4 млн грн.

    З огляду на виявлені факти бездіяльності міжрайонною екологічною прокуратурою керівництву ВДВС внесено подання з вимогою скасувати постанови про закінчення виконавчих проваджень та їх поновлення.

    За результатами розгляду подання постанови про закінчення виконавчих проваджень скасовані та прийняті рішення про їх відновлення.

    Прес-служба Київської міжрайонної екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.