• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Хто має захищати Україну: професійні захисники чи непідготовлені діти?

    Опубликовано: 2014-07-30 10:49:17

    Майже  щодня  ми чуємо повідомлення про  загибель молодих необстріляних хлопців щойно призваних до армії. В той же час за часткою людей, які мали б бути професійними охоронцями країни  Україна займає  одне з перших місць у світі.

    Так скажімо, чисельність Збройних Сил України  налічує більше 150 тис. осіб.  Крім того, Україна має найбільшу чисельність міліції серед європейських країн – близько 300 тис., принаймні, на 150 тис. більше, ніж все українське військо.   То чому маючи таку чисельність професійних військових  на фронт посилають недосвідчену молодь.

    Коли в країні йде війна чи відбуваються антитерористичні збройні операції для найшвидшого досягнення перемоги з найменшими втратами передовсім мають бути задіяні найпрофесійніші військові і правоохоронці. Тільки тоді, коли їх не вистачає мобілізуються  резервісти, які мають фахову підготовку і досвід служби у збройних силах чи правоохоронних органах, і лише в останньому випадку коли усі людські ресурси вичерпано призивається молодь і ветерани старші 55 років. Але і  цьому випадку вони мають пройти інтенсивне навчання. Ситуація в нашій країні зовсім не відповідає цій природній логіці. Фахові захисники займаються чим завгодно тільки не захистом країни, а мобілізовану молодь майже без навчання посилають у вир збройного конфлікту. Чому так відбувається? Тому що пострадянська державна система сформована так, щоб захисники захищали лише цю систему брехні і злодійства, а не свій народ і свою країну. Відтак без корінної зміни цієї системи не можливо досягнути перемоги.

    Крім того теперішній спосіб «захисту» нашої країни, як виглядає, дуже вигідний Росії, й очевидно реалізується не без участі російських агентів, адже один з найефективніших способів зробити країну беззахисною – дискредитувати  саму ідею захисту Батьківщини. А саме це зараз робиться, коли в перенасиченій охоронцями країні на захист її, як «гарматне м’ясо», кидають необстріляну молодь.

    Очевидно, що  зрадники всередині збройних сил і правоохоронних органів сприяють тому, щоб серед цієї молоді було якнайбільше жертв.

    Тому однією з найважливіших наших вимог до влади має бути  гасло : з Міністерства оборони, і Міністерства внутрішніх справ та служби Безпеки України  забрати зрадників і злодіїв! За кожним фактом великих втрат серед українських військових і національних гвардійців, особливо серед щойно призваної молоді, розпочати кримінальні провадження за підозрою в державній зраді. Розслідування проводити оперативно та доводити до громадськості його результати,а також  усувати підозрюваних від служби на час розслідування, жорстко карати винних.

    Захищати Батьківщину потрібно професійно!

    Ініціативна група громадського об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.