• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дерево Мира, Победы Демократии и Начала Процветание Украины

    Опубликовано: 2014-07-29 07:50:11

    2 серпня 2014 року в Києві на Майдані Незалежності, вул. Хрещатик 7/11 о 12 годині біля Демократичного Центру захисту Молоді та Народу України буде посаджене Дерево Миру, Перемоги Демократії та Початку Процвітання України!

    Громадськість запрошує Вас відвідати церемонію.

    Кожна Людина повинна в своєму житті побудувати дім, створити сім’ю, виховати дітей та посадити дерево.

    На жаль, багато безвинно загиблих людей у літаку Boeing-777,  який  був збитий під Торезом та у літаку Іл-76, який був збитий 14 червня над Луганськом, багато хто з Героїв Небесної  Сотні  та  всіх інших безвинно загиблих людей в зоні АТО  не встигли в своєму житті посадити навіть дерево, бо більшість серед них були зовсім молодими людьми.

    У нашого Народу є така приказка: Герої не вмирають. Так і ці люди - вони не загинули - вони живуть серед нас, та разом з нами - у наших спогадах, нашій свідомості, нашій пам’яті та наших серцях, от і зараз вони стоять серед нас. Разом з ними та усіма родичами загиблих, воїнами десантниками, ветеранами Майдану та усіма не байдужими  до останніх подій в Україні людьми ми посадимо Дерево-Велетень Секвою, спеціально адаптовану до клімату України, як Символ Миру, Перемоги Демократії та Початку Процвітання України і, таким чином, залишимо нащадкам достойну та живу вікову пам'ять, Секвоя  живе більше 1000 років, росте більше 100 метрів в висоту.

    На подію запрошені: Порошенко П.О., Шеремета П.М., Ярема В.Г., Наливайченко В.О., Кличко В.В., Парубій А.В., Лижичко Р.С.,  посли держав, що постраждали від теракту 17.07.2014р.

    До цієї події ми запрошуємо долучитися всіх небайдужих до долі України, всіх тих, хто має відчуття солідарності та співчуття к загиблим та всім жертвам подій останніх місяців з моменту побиття студентів на Майдані, всіх тих, хто має бажання написати комусь із загиблих, що вони не встигли сказати за життя: хтось не встиг сказати «люблю», хтось не встиг сказати «пробач». Всі листи, що будуть написані в цей день будуть передані до майбутнього Музею Майдану. Символом у цей день має стати малинова стрічка, яка символізує кров невинно побитих студентів, патріотів та військових, що загинули у справжній боротьбі за Демократичні Переконання та нашу Незалежність. Малинова стрічка також є споконвічним символом Козацького Духу нашого Народу та козаків, які виборювали нашу незалежність кілька сторіч тому.

    Слава Народу України! – На Віки Слава!

    ГО «ВОЛЯ-ГРОМАДА-КОЗАЦТВО», Демократичний Центр захисту Молоді і Народу України, Спеціальний підрозділ громадської безпеки «ВАЛ» Та Благодійний Фонд «ГРОМАДА  НАРОДНА  ВЛАДА» 

    Ми будуємо нову процвітаючу Україну!!!

    10 заповідей нової України
    1. Не боятись
    це те, з чого починається нова Україна. люди почали усвідомлювати, що страх – єдина перепона до кращого життя. і небесна сотня поклала свої життя саме за те, щоб ми змогли жити у країні без страху. щоб ми не боялись гуляти містами, відстоювати свої права, ловити злодіїв та вільно висловлювати свою думку. свобода – це перша сходинка до змін. лише будучи фізично, морально і духовно вільними, ми зможемо втілити у життя всі ті мрії, про які думаємо щодня.
    2.  Не чекати
    досить чекати, що хтось прийде і зробить порядок біля вашого будинку. досить чекати, що держава через чиновників чи владу дасть вам роботу або вирішить проблеми. найбільш незадоволені життям – це ті, хто скиглить і чекає, що хтось зробить все за нього. вставайте і дійте! лише від вас залежить, наскільки хорошим буде ваше життя.
    3. Брати відповідальність
    настав час розширити коло відповідальності трохи далі, ніж ми звикли до цього. потрібно прийняти до уваги: лише ви несете відповідальність за власне життя та за власний успіх і ніхто інший! ваша відповідальність – це не тільки чистота в місті, а й  депутати, яких ви обираєте, щоб представляти ваші інтереси. не бійтесь брати відповідальність за свою роботу, свої обіцянки та своїх близьких: це додає наснаги, сил та впевненості у діях. це – фундамент вашого існування!
    4. Не давати і не брати хабарі
    риба гниє з голови, а в нашому випадку – країна гнила, починаючи з кожного з нас. цукерки лікарям, коньяки за швидке виготовлення документів, вагомі конверти за прийняття на «перспективну» посаду, фраза “ну, ти ж знаєш, що треба зробити” – все це підживлювало колосальну систему корупції, яка починалася з маленького села і закінчувалась межигір’ям. не буде пропозиції – не буде і попиту на хабарі. почніть будувати Європу персонально біля себе – припиніть підживлювати піраміду корупції. це нестрашно!
    5.  Не красти
    важко втриматись від спокуси підправити документи та списати з бюджету компанії трошки менше, а собі в кишеню покласти трошки більше. особливо, коли на тебе вдома очікує сім’я. треба навчитись систематично вивітрювати з голови дурні звички родом з СРСР: брати те, що вам не належить або погано лежить будь-де – на роботі, на вулиці чи деінде. ви крадете не у когось віртуального – в першу чергу, ви обкрадаєте самого себе – бо жити тут вам. кожного разу, коли у вас виникатиме таке бажання, – погляньте на себе у дзеркало і побачте там Януковича.
    6.  Поважати інших
    мирне співіснування неможливе без взаємної поваги, і саме воно стане запорукою економічного успіху. лише коли ми навчимося поважати інших людей – незалежно від того, якою мовою вони розмовляють, якої вони нації, віросповідання чи яку музику слухають і яких політиків підтримують – лише тоді зможе початися справді мирне життя. просто прийміть те, що хтось не такий, як ви, – і стане набагато легше. повірте, наша різноманітність і робить нас сильними.
    7.  Допомагати
    вбивайте вірус байдужості всередині себе. не бійтесь підняти людину, яка впала посеред вулиці чи загубилась в чужому районі. це не соромно, навпаки – дуже приємно! щира посмішка та слово “дякую” мотивує краще за всі нагороди та премії. ну і рано чи пізно може трапитись так, що допомога буде потрібна вже вам – ви б не хотіли залишитись на самоті, правда?
    8.  Дотримуватися чистоти
    чомусь, як тільки ми потрапляємо за кордон, у нас вмикається режим “Європи” – ми припиняємо смітити та порушувати правила. чому б не спробувати тримати цей режим в увімкненому стані – постійно і вдома? це дуже просто: ніж жалітись на безлад і гармидер біля вашого будинку, припиніть кидати недопалки та обгортки будь-де. поширюйте це на оточуючих, якщо бачите, що хтось навіть не замислюється над тим, де викинути сміття. в Україні є чудові ініціативи – наприклад, “зробимо Україну чистою” – їм потрібна ваша підтримка.
    9.   Розширювати світогляд
    час вийти на світло із печер своїх стереотипів. час позбутися міфів, які весь час насаджують вам політики чи ЗМІ – лише так ви знайдете справжню істину. не судіть про те, чого ви не знаєте чи не бачили. подорожуйте – починайте з найкращих куточків своєї області і закінчуйте найкращими місцями України та світу. виділяйте на це час і гроші. читайте книги та знайомтесь з новими людьми. відкрийте себе для світу, і він відкриє всю свою неймовірність для вас.
    10. Самоорганізовуватись
    “хата скраю” – це архаїчний принцип старої України. гаслом нової України має стати самоорганізація. якщо ви не вірите – подивіться відео з майдану і зрозумійте, що насправді це можливо – навіть коли вас 10, 500 чи тисячі. ведіть діалог з сусідами – відстоюйте права своїх будинків. розмовляйте з колегами та розвивайте робочі колективи. одна людина здатна зробити багато чого, а група самоорганізованих людей – ще більше і ще краще. попросіть допомоги, зорганізуйтесь з тими, хто солідарний з вами, – і ви зможете вирішити будь-яку проблему.

    Хто поділяє наші переконання і готовий брати участь у розбудові нової процвітаючої України - приєднуйтесь до нас!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.