• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • К туру «Поддержим своих» присоединились Руслана и ВВ

    Опубликовано: 2014-07-28 11:28:48

    Концертний тур "Підтримаємо своїх" продовжується містами України. Спеціально для того, щоб підтримати маріупольських захисників та мирних мешканців Донбасу до туру приєднується Руслана. Адже, у Маріуполі - це перший концерт після його звільнення. 28 липня співачка разом зі своїми шоубізнесовими колегами виступить на аеродромі та площі Театральній.

    Руслана зізналась, що вже готова поділитись з бійцями та мешканцями Маріуполя своєю шаленою енергією та підтримати бойовий дух захисників України. Також до туру "Підтримаємо своїх" доєднається Міністр культури України Євген Нищук.

    А вже 29 липня у м. Дніпропетровськ до туру приєднається легендарний український гурт ВВ. Нагадаємо, наразі триває друга фаза концертного туру "Підтримаємо своїх", який проходить у Одесі (25 липня), Миколаєві (26 липня), Херсоні (27 липня), Маріуполі (28 липня), Дніпропетровську (29 липня). У ньому беруть участь такі артисти, як Марія Бурмака, ВВ, Руслана, Злата Огневіч, Анастасія Приходько, Марія Яремчук, Володимир Ткаченко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Павло Табаков, Юлія Лорд , Дмитро Оскін, Геннадій Попенко, Ейва, Андрій Kishe, Марія Чеба, гурти Тарута, Куку Шанель, Без Обмежень та Пара Нормальних.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.