• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Из плена террористов освобожден полтавчанин Анатолий Головченко

    Опубликовано: 2014-07-25 10:56:22

    «Більше місяця полтавчанин Головченко Анатолій був у полоні у терористів з вогнепальним пораненням ноги. Сьогодні його вдалося звільнити, він в безпечному місці на лікуванні у госпіталі. Вітаю рідних і близьких Толі. Для мами свято, що син живий, а для сестри – радість бачити брата. Що, окрім миру в країні, сьогодні їм потрібно? Поки що нічого. Бажаю солдату швидкого одужання, а мамі й сестрі дякую від себе особисто за виховання справжнього патріота своєї країни», - про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив ініціатор створення групи зі звільнення полонених в зоні АТО, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук.

    В середині червня Анатолій Головченко під час бою разом з трьома іншими солдатами був узятий в полон терористами в зоні АТО. Свого часу інформацію про полон хлопців підтвердила українська журналістка Анастасія Станко, яка перебувала в полоні разом з ними. Вона повідомила, що Анатолій має поранення ноги через, що не може вільно пересуватись і потребує термінової медичної допомоги. Встановлено точне місце утримання Анатолія, про що направлені депутатські звернення до Президента, Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України.

    «До процесу звільнення підключилися усі: я підготував депутатські запити до правоохоронних органів та Президента, спрацювали чітко в СБУ, були задіяні контакти нашої ініціативної групи – в підсумку Анатолій на свободі. Від себе особисто дякую усім, хто працював і вдень, і вночі. Звільнення кожного полоненого дає надію на звільнення наступного. А таких ще дуже багато», - написав Микола Катеринчук.

    Щодо хлопців, котрі потрапили в полон разом з Анатолієм Головченком – двох було відпущено з полону раніше, третього – привезли додому мертвого.

    Прес-служба Європейської партії України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.