• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Экономическое развитие» поддерживает перевыборы в ВРУ

    Опубликовано: 2014-07-24 14:33:57

    Депутатське об’єднання «Економічний розвиток» поділяє волю більшості громадян України і колег у Верховній раді про життєву необхідність перезавантаження гілок влади в Україні. «Мова йде про те, що без підвищення державності, професійності, патріотизму долати безпрецедентні ризики, які зачіпають національну безпеку, територіальну цілісність, неможливо. Тому дуже принципово, щоб ми не перетворили дострокові вибори у Верховну раду України в чергові перегони, де змагаються брудні технології і руйнуються національні інтереси. Ми підтримуємо дострокові вибори у Верховну раду як шанс українського народу сформувати сучасну, патріотичну дієздатну владу як основу для нашого розвитку», - заявив співголова парламентського об’єднання «Економічний розвиток», президент УСПП Анатолій Кінах.    

    «Я за переформатування, перевантаження влади. Дострокові вибори - це незворотній факт. Немає про що дискутувати. Необхідно лише відпрацювати всі пріоритетні дії -  досягнення миру і безпеки, захисту нашої територіальної цілісності. Дуже важливо, щоб дострокові вибори давали шанс на ту нову якість життя і влади, без якої у нас не буде майбутнього. Необхідно паралельно приймати рішення ще й по новій редакції Конституції», - вважає народний депутат. 

    «По-старому жити вже не вийде. Необхідно жорстко підсилити вимогу до всієї вертикалі влади, бо держава у стані війни і всі повинні мобілізуватися, протидіяти корупції. Не дати скотитися країні у прірву. У нас і так більшість людей живе за межею бідності. З таким рівнем життя у громадян ніколи не буде довіри до влади, а без довіри народу не можна вирішити структурні проблеми держави та забезпечити її розвиток», - вважає президент УСПП.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.