• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Николай Катеринчук назвал историческим решение о роспуске фракции коммунистов в парламенте

    Опубликовано: 2014-07-24 13:51:16

    Лідер Європейської партії України, народний депутат Микола Катеринчук назвав історичним рішення про розпуск фракції комуністів в парламенті. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

    «Сьогодні відбулася дійсно історична і знакова подія – розпустили фракцію комуністів. Хоча її члени залишаються в парламенті і далі впливають на політичну ситуацію в Верховній раді України, але це справжній початок заборони діяльності комуністичної ідеології, яка по своїй суті є ідеологією вбивць. Нічого спільного з людським їх діяльність не має. Їх існування відтепер відлічується днями», - вважає Микола Катеринчук.

    «В Інтернеті повно фото- та відеодоказів про те, що саме представники комуністів сприяють ескалації військового конфлікту на сході України. Ні про яку лояльність до цієї політичної сили просто не може бути й мови», - наголосив нардеп. «Мені особисто для заборони комуністичної ідеології достатньо вже того, що комуністи вчинили з українцями під час голодомору 1932-33 років. Інші звірства та вбивства тих, хто справді волів жити у вільній та незалежній Україні, можна перелічувати безкінечно. Чого тільки варті масові розстріли політичних в'язнів у тюрмах Західної України протягом кінця червня - початку липня 1941 року. Замість того аби знищувати загарбників фашистської Німеччини, вони знищували патріотів України.

    Прикро, що це відбувається лише сьогодні – після 23 років незалежності України», - говориться в повідомленні.

    Прес-служба Європейської партії України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.