• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Анатолий Тищенко: Политические торги Порошенко, УДАР и БЮТ нужно прекращать

    Опубликовано: 2014-07-24 13:14:11

    Для роспуску Верховної Ради України достатньо волі народу, а сьогоднішній пошук юридичних підстав є нічим іншим, як "політичними торгами" фракції "Батьківщина" та УДАРу, які бояться, що не проведуть достатньої кількості депутатів.

    Про це заявив лідер політичної партії "Голос Народу" Анатолій Тищенко.

    "Народ вже відверто каже, йдіть геть, досить грабувати. Цей парламент перестав представляти громадян. Парламентські вибори та зміни до Конституції в частині розширення повноважень регіонів - єдиний спосіб встановлення миру. Затягувати ситуацію далі неможливо, на сході гинуть сотні людей, а у Верховній Раді виторговують місця у виборчому списку",- наголошує Анатолій Тищенко.

    "Депутати ударівці побоюються, що спільний список з "Солідарністю" Порошенка залишить їх "за бортом", або ж доведеться платити. В БЮТ взагалі невпевнені в результаті",- розповідає лідер партії "Голос Народу".

    Анатолій Тищенко також висловив припущення, що перевибори якщо й будуть, то за старим законом 50/50  мажоритарка і партійні списки. "Всі розмови про відкриті списки є піаром. Жодна парламентська фракція за  відкриті списки не проголосує, але і за таких умов потрібно йти на перевибори",- зазначає Анатолій Тищенко.

    Прес-служба партії "Голос Народу"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.