• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розміщення та проживання в м. Києві переселенців з АР Крим та зі східних регіонів України (територій проведення АТО) станом на 22.07.2014р.

    Опубликовано: 2014-07-22 20:46:20

     

    Головне управління Держсанепідслужби у м. Києві інформує, що станом на 22.07.2014 року до Міського центру з вирішення питань, пов’язаних з розміщенням та життєзабезпеченням мешканців Автономної Республіки Крим і міста Севастополя та зі Східних областей України з вказаних регіонів, для реєстрації та оформлення соціальних пільг, звернулися 11525 осіб, в т.ч. 3981 громадян з АР Крим та 7544 громадян зі Східних регіонів України (територій проведення АТО).

    Із них 545 осіб переселенців, за їх бажанням та необхідністю, були розміщені та проживають в різних закладах міста Києва. Інша кількість переселенців розміщена в приватному житлі мешканців  м. Києва та Київської області. 
     

    545 осіб переселенців, в т. ч. 162 дітей (з них 9 дітей віком до 1 року та 153 дітей віком від 1 до 16 років) розміщено у 12 закладах міста Києва (4 санаторіях, 1 центрі соціальної реабілітації та 7 - готелях, хостелах та гуртожитках м. Києва).
     

    Харчування організовано для проживаючих у 3 санаторіях та Центрі соціальної реабілітації «Ковчег» Всеукраїнського Громадського Благодійного фонду «Батьківська турбота», для мешканців інших закладів (готелів, костелів, гуртожитків, тощо) м. Києва - харчування самостійне.
     

    В усіх закладах, де проживають переселенці, є централізоване водопостачання, гаряча вода в наявності.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.