• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • День солідарності з Харковом пройде у Києві, Львові та Одесі

    Опубликовано: 2014-07-21 19:03:08

     

    22 липня о 18-00 біля пам’ятника Григорію Сковороді (Контрактова площа) пройде акція солідарності киян з громадськістю Харкова.

    Метою акції є підтримка харківських активістів, які досі боряться проти проявів сепаратизму у своєму місті. Активісти з різних областей України надішлють офіційне звернення до Міністерства внутрішніх справ та Генеральної прокуратури України з вимогою покарати винних у побитті 22 червня та остаточної заборони діяльності організацій, які відкрито порушують Конституцію України та 110 ст. Кримінального кодексу, підтримуючи терористів.

    Символічно, акція проходитиме біля пам’ятника уродженця Харківщини, філософа Григорія Сковороди. На акції активісти розгорнуть інформаційні банери зпорівнянням того, який Харків є і того, яким його хочуть зробити проросійські активісти. Також будуть розповсюджуватись листівки з відповідною інформацією. Усі охочі зможуть залишити свої побажання харків'янам на банері, стилізованому під прапор міста Харкова.

    22 липня минає місяць з часу жорстокого побиття спецпідрозділом харківської міліції учасників мирної акції на підтримку єдності України. Міліція пояснила свої дії захистом мітингу на підтримку сепаратистів. Наразі Харків лишається чи не єдиним містом у якому проходять мітинги на підтримку терористичних організацій ДНР таЛНР”. На жаль місцева влада не застосовує необхідних методів задля припинення діяльності терористів у місті.

    Окрім Києва, акція пройде:

    • у Львові о 16-00 біля пам’ятника Т. Шевченку

    • у Одесі о 18-00 на Приморському бульварі біля Дюка.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.