• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Керівнику Київського бронетанкового заводу суд визначив заставу в розмірі 12 млн 180 тис гривень

    Опубликовано: 2014-07-18 18:24:59

    Суд задовольнив клопотання прокуратури щодо взяття під варту керівника Київського бронетанкового заводу.

    Печерський районний суд м. Києва задовольнив клопотання прокуратури Центрального регіону з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері щодо застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою керівнику державного підприємства «Київський бронетанковий завод». Одночасно суд визначив йому запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 10-ти тисяч мінімальних заробітних плат, тобто в сумі 12 млн 180 тис гривень.

    Як зазначив прокурор Центрального регіону з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Юрій Війтєв, керівник підприємства був затриманий слідчими прокуратури Центрального регіону спільно зі співробітниками Служби безпеки України.

    Нагадаємо, прокуратура Центрального регіону з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері здійснює досудове розслідування щодо фактів зловживання посадових осіб державного підприємства «Київський бронетанковий завод».

    Досудове розслідування триває.



    Прес-служба прокуратури Центрального регіону
    з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.