• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прокуратура попередила незаконне вибуття з держвласності земель водного фонду Дніпра

    Опубликовано: 2014-07-11 13:12:03

    Херсонською міжрайонною екологічною прокуратурою проведено перевірку діяльності департаменту екології та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації щодо додержання вимог земельного законодавства при наданні у власність чи оренду земельних ділянок в межах прибережної захисної смуги р. Дніпро та Каховського водосховища.

    За результатами перевірки встановлено, що у 2014 році директором департаменту, всупереч норм чинного законодавства, було погоджено проекти землевпорядної документації щодо відведення у приватну власність земельних ділянок площею 0,15 га на березі Дніпра.

    З метою недопущення незаконного відчуження зазначених земель водного фонду, екологічним прокурором внесено подання голові Херсонської ОДА з вимогою невідкладно скасувати незаконно погоджені висновки.

    Водночас прокуратурою вживаються всі необхідні заходи щодо притягнення винного службовця до визначеної законом відповідальності.


    Прес-служба Херсонської міжрайонної екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.