• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Запоріжжі з Центрального пляжу приберуть незаконні споруди

    Опубликовано: 2014-07-11 13:10:05

    Поведеними Запорізькою міжрайонною екологічною прокуратурою перевірками додержання законодавства щодо обмеження господарської діяльності в межах прибережних захисних смуг р. Дніпро та здійснення благоустрою населених пунктів було виявлено незаконно встановлені торгівельні павільйони, кіоски та літні кафе на території Центрального пляжу міста Запоріжжя.

    Зазначені тимчасові споруди встановлені в межах прибережної захисної смуги річки Дніпро та огороджені парканами, що обмежує доступ громадян до узбережжя та перешкоджає їх відпочинку.

    З метою усунення виявлених порушень законодавства та забезпечення права громадян на вільний доступ до узбережжя, Запорізьким міжрайонним екологічним прокурором внесено подання до Запорізької міської ради з вимогою звільнити прибережну захисну смугу від самовільно розміщених об’єктів господарювання.


    Прес-служба Запорізької міжрайонної екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.