• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На базі Клінічної лікарні Львівської залізниці відбулася українсько-турецька медична конференція

    Опубликовано: 2014-07-10 12:49:26

    Провідні фахівці клінік із Туреччини приїхали до Львова, аби поділитися досвідом із лікарями медичних закладів Львівської залізниці. Під час науково-практичної конференції лікарі з Туреччини розповіли про здобутки тамтешньої медицини, а також ознайомилися з можливостями галузі на Західній Україні. 

     

    На думку начальника Львівської залізниці Богдана Піха, такі заходи вкотре привертають увагу до вкрай важливого питання збереження життя та здоров’я краян та залізничників зокрема. «Останні ж потребують посиленого догляду, оскільки виконують складну та напружену роботу. Рівень галузевих медичних закладів залізниці завжди був належним, і ми постійно розвиваємось, співпрацюючи із іншими клініками як України, так і США, Польщі та Ізраїлю. Приємно, що сьогодні найкращі практики наші лікарі можуть почерпнути і від фахівців із Туреччини», — зазначив під час відкриття заходу Богдан Піх.

     

    У межах конференції, окрім загальних доповідей, медики із Туреччини провели декілька засідань секцій, присвячених серцево-судинній та кардіохірургії, гінекології, нейрохірургії, онкології, а також ортопедії та травматології.

     

    Також для учасників конференції організували огляд суміжних із їхніми спеціальностями відділень Клінічної лікарні Львівської залізниці. Гості із Туреччини зазначають, що в кожного лікаря завдання одне – надати допомогу пацієнту,  однак в українських клініках потрібно модернізувати обладнання, адже високий професійний рівень українських медиків далеко не завжди підкріплений технічними засобами. Співпрацею залишилися задоволені усі учасники конференції, а спільні проекти з залізничними лікарями турецькі колеги назвали особливо перспективними.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.