• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Запоріжці їдуть у Київ, щоб вже втретє пікетувати Генеральну прокуратуру України

    Опубликовано: 2014-07-10 12:46:43


     

    У п’ятницю, 11 липня, організатори Запорізького Майдану разом з запоріжцями та представниками “Автомайдану” проводитимуть пікетування Генеральної прокуратури України.

    Під час пікету буде передана вимога “Автомайдану” щодо негайного розслідування корупційних схем, які діяли в Запоріжжі за режиму Януковича і продовжуть діяти зараз та притягнення винних чиновників, депутатів обласної та міської рад, мера міста О. Сіна до відповідальності.

    Зазначаємо, що ця вимога була складена за результатами незалежного і неупередженого дослідження громадської думки працівників Запорізької міської ради та пересічних мешканців міста під час акції “АКУЛА”, яку проводив “Автомайдан” в Запоріжжі 19 червня 2014 року.

    “Запоріжжя, що знаходиться між Донбасом на сході, де йде війна за єдину Україну і анексованим Кримом на півдні, не може собі дозволити залишати при владі чиновників-корупціонерів, які грабували місто протягом останніх років і тих, хто активно підтримував Антимайдан, влаштував кривавий розгон Майдану в Запоріжжі 26 січня та відправляв “тітушок” до Києва. Наразі всі ці люди залишаються на своїх місцях. Найодіозніші з них - це мер Запоріжжя О. Сін і його заступники та голова облради В. Межейко. Бо поки винні не покарані і не зупинені корупційні схеми з розкрадання бюджетних коштів, доти в нашому регіоні існуватиме реальна загроза дестабілізації ситуації і проявів сепаратизму.” - зазначає лідер Запорізького Майдану Ігор Артюшенко.


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.