• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У оздоровчих закладах Львівської залізниці вже відпочили понад 700 дітей

    Опубликовано: 2014-07-09 11:32:49

    Діти працівників Львівської магістралі мають можливість цьогоріч відпочити у трьох оздоровчих закладах залізниці: дитячий оздоровчий комплекс «Експрес» на  Рівненщині, дитячий оздоровчий заклад «Трембіта» на Закарпатті та пансіонат «Галичина» на Херсонщині.

     

    У дитячих таборах «Експрес» та «Трембіта» триває другий заїзд, тут вже оздоровилось 770 дітей, із яких 146 - діти працівників Львівської магістралі. Загалом у цих таборах відбудеться по чотири заїзди дітей в середньому по 200 дітей на один заїзд у таборі «Експрес» та 135 дітей на заїзд у «Трембіті».

     

    Як пояснюють у дорожньому комітеті профспілки Львівської залізниці, цьогоріч різко зменшився попит на путівки для дітей до моря – батьки бояться відпускати дітей на схід та південь України. Пансіонат «Галичина» цьогоріч прийме лише два заїзди маленьких відпочивальників, загалом  140 дітей.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.