• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жителі Черкащини зібрали 40 тонн продуктів жителям Сходу

    Опубликовано: 2014-07-09 10:58:37

    Із Черкас до звільнених від терористів міст Донеччини і Луганщини відбули чотири вантажівки з гуманітарною допомогою, загальною вагою 40 тонн. Тонни овочів, борошна, круп, а ще консерви, питну воду, солодощі, засоби гігієни й інші життєво необхідні речі черкащани зібрали фактично за добу.

    Провізію для українців на Донбасі налагодили силами місцевих підприємців та пересічних черкащан із понад десяти районів області. Серед них – Чорнобаївський, Канівський, Шполянський, Драбівський, Городищенський, Корсунь-Шевченківський, Смілянський, Кам’янський, Тальнівський та Черкаський райони.

    – Ми зібрали найбільш необхідні, на нашу думку, речі, те, що має бути на столах у наших співвітчизників, – зауважив голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко. – Це і картопля, хліб, м’ясо, молочні продукти й ковбасні вироби, засоби гігієни, ліки. А ще ми врахували потреби маленьких жителів Сходу, тому тут наявні ще й іграшки, альбоми та олівці для дітей.

    Очільник області переконує, що подібний вантаж із продовольством на Схід відправляють уже не вперше й не востаннє. Досі допомагали військовим і правоохоронцям, – тим, хто брав участь у антитерористичній операції.

    – Ми й у подальшому надаватимемо таку допомогу, – зауважив він. – Насправді черкащани достатньо організовані в цьому плані, швидко відгукуються й є прикладом для багатьох інших українців.

    Фури з гуманітарною допомогою вирушили в супроводі понад десяти чоловік із числа міліціонерів, бійців служби порятунку, представників облдержадміністрації та громадських організацій.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.