• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прокуратура Центрального региона расследует, почему пограничников кормят гнилой картошкой

    Опубликовано: 2014-07-08 18:36:35

    Прокуратурою Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості та розпочато досудове розслідування за фактом зловживання службовими особами однієї з військових частин Державної прикордонної служби України, що дислокується в Черкаській області своїм службовим становищем, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 Кримінального кодексу України.

    Так, у засобах масової інформації з’явилась інформація про те, що у вересні 2013 року військові службові особи військової частини під час проведення державних закупівель картоплі для забезпечення військовослужбовців харчуванням на період з вересня 2013 року по червень 2014 року провели торги з наданням переваг одному підприємцю.

    Як зазначає прокурор Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Юрій Війтєв, у послідуючому, уклавши договір на поставку 104 тонни картоплі, при можливості отримувати її частинами в необхідній для споживання кількості з метою забезпечення її якості, визначили у специфікації до договору про поставку картоплі в повному обсязі протягом вересня-жовтня 2013 року.

    У зв’язку з чим картопля прийнята в повному обсязі без забезпечення її належного зберігання та в подальшому в непридатному стані видана для вживання військовослужбовцям.

    Розпочато досудове розслідування. 

    Прес-служба прокуратури Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.